Als er behoefte is aan het geven van een reactie of het delen van een ervaring, dan kan dat hieronder in mijn gastenboek.
 


Comments

19/07/2011 13:57

Wat een fijne website Daiel!
Vooral de persoonlijke touch geeft een welkom en veilig gevoel.

Liefs Gon

Reply
Mevr. Renders uit Utrecht
19/07/2011 21:00

Afgelopen December heb ik een tarotlegging van Daïel gehad. Ik had wat vragen m.b.t. mijn toekomst. Zij wist mij toen duidelijke en specifieke informatie gegeven zoals data etc.
Ik had destijds moeite met het geloven van de dingen die zij had gezegd.

Maar nu, zie ik dat zij het goed heeft gezien (zelfs de details en data kloppen!!). Het is mij duidelijk dat Daïel bezit over een zeer bijzondere gave.

Mevr Renders uit Utrecht

Reply
21/07/2011 09:17

Als derde in de rij van je mooie site(3 is een Goddelijk getal) wil ik melden dat jij, Daiel, iemand bent die me raakt door je spontane en natuurlijke persoonlijke betrokkenheid. Je contact met het ongeziene is zo vanzelfsprekend,dat het vertrouwen geeft. Met name in deze -vaak ontastbare- branche is de integriteit van het medium belangrijk. Je hebt HÉT Daiel!!! Dikke zoen xxx Hedy

Reply
25/09/2011 21:05

Lieve Daiel, Voor mij ben jij een hele bijzondere vrouw met de gave om een goede reading te doen. Ik heb zelf een reading laten doen bij je en ik ben ook een keer bij je geweest voor een kaartlegging en het was alletwee als een soort "thuiskomen". Daarna heb ik je aanbevolen bij verschillende mensen die in mijn praktijk komen en ook zij waren helemaal overweldigd door wat jij over hun te zien kreeg. Wat fijn dat je nu ook een mooie website hebt! Proficiat daarmee. lieve groet, Marianne

Reply
Loes Boesten
29/09/2011 12:13

Daniël komt bij mij over als een warme, eerlijke en mooie lichte vrouw, ook al heb ik haar zelf nog nooit ontmoet, alleen via de mail. Ik sta versteld over haar readings die zo waar zijn; readingen van daiel kunnen je helpen om in moeilijke tijden weer wat meer houvast te krijgen.

Reply
Hedy
09/10/2011 12:27

Daiël heeft voor mij al heel wat readings gedaan en iedere keer weer wordt ik geraakt door de manier waarop zij helder en duidelijk inzicht geeft in het proces waar je je op dat moment bevindt, met soms een blik in de toekomst. Er gaat een zeer inspirerende werking vanuit en een vertrouwen dat alles wat er gebeurt er mag zijn... Zij is een bijzondere vrouw met een bijzondere gave.

Reply
Sophie
24/10/2012 12:21

Daiël, wat een bijzondere vrouw. Ik ben erg onder de indruk van haar reading. Ik was totaal in shock hoe zij gepaalde dingen kan voelen.
Fantastisch..

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply